RESA TILL LÄCKÖ KAJAKTRÄFF

Det ät väldigt lätt att ta sig till Lidköping och Läckö Slott. Med kollektivtrafik kan du ta dig från Göteborg för under 200,- och du är framme på ca 2 timmar. Från Stockholm tar du dig med tåg och buss på 4 timmar för ca 350,-. Skulle du föredra att ta bilen så ordnar vi gratis parkering för dig under helgen.

Ta sig med tåg till Läckö kajakträff

KOLLEKTIVTRAFIK

Till Lidköping kan du ta dig med tåg och vidare ut till Läckö Slott går det buss regelbundet under sommaren. Om du reser från Västra Götaland kan du söka på hela resan via Västtrafiks sida. Om du kommer utanför får du först söka på SJs sida för att hitta tåg sedan Västtrafik. Är du osäker på hur du hittar en resa som passar? Hör av dig till oss här.

Västtrafik (buss & tåg)>>

SJ (tåg)>>

Ta sig med bil till Läckö kajakträff

BIL

Har du mycket packning och är flera personer som reser så kan det vara smidigare att ta bilen. Från Göteborg följer du E20 till Vara, ta väg 187 till Lidköping. När du är i Lidköping är det skyltat med bruna skyltar till Läckö Slott. Från Stockholm tar du E18 till Örebro, sedan E20 till Götene, ta av på väg 44 mot Lidköping och följ sedan de bruna skyltarna till Läckö Slott.

Läckö Slott på google maps>>