MAXA DIN HELG – KOM FÖRBEREDD!

Paddling på Kållandsö under Läckö kajakträff

DELTAGARGRUPPEN

Gå med i detalagargruppen för att se vad andra har frågat innan eller ställ den där frågan du gärna vill ha svar på innan träffen. Vad ska jag packa? Kommer ni ha med er extra sovsäck? Vad ska ni äta? Tillsammans hittar vi alla svar.

Deltagargrupp på facebook>>

Resa till Läckö kajakträff

RESA HIT

Läckö Slott och Lidköping ligger närmare än vad du tror, ca 1,5 timme från Göteborg och 4,5 timme från Stockholm. Du kan komma hit med bil, då ordnar vi gratis parkering. Eller så kan du ta buss eller tåg till Lidköping och vidare 30 min ut till Läckö Slott. När du går av bussen ligger campingen 50 meter bort.

Resa till Läckö Kajakträff>>

Utsikt från ett tält mot Läckö Slott

BOENDE 

När du väl kommer till Lidköping och Läckö Slott finns flera olika boende alternativ att välja på. Allt från hotell, vandrarhem, stugor och tältplats. Vill du göra det så enkelt som möjligt väljer du Läckö Camping som ligger i direkt anslutning till lägerplatsen.

Boende vid Läckö Kajakträff>>

Mat under Läckö kajakträff

MAT

Vi vill ordna så att det ska vara så lätt som möjligt för dig att komma tills oss. Därför har vi ordnat med färdiga matpaket, du kan välja precis vad du vill lägga till.

Mat under Läckö Kajakträff>>

Camping Läckö kajakträff

PACKLISTA

Kanske är du redan är erfaren äventyrare och paddlare? Om inte så har vi gjort en pack-lista med saker som kan vara bra att ha med sig.

Packlista inför Läckö Kajakträff>>