BOENDE UNDER LÄCKÖ KAJAKTRÄFF

Lidköping och Läckö Slott har många olika boende alternativ att välja mellan. Vill du göra det lätt för dig själv så väljer du Läckö Camping som kommer ordna en speciell camping i anslutning till Kungsviken med spektakulär utstikt över slottet. Du kan också välja det lite bekvämare alternativet och bo på Naturrum Victoriahuset som erbjuder hotellrum med hög standard.

Har du inget emot att åka en liten bit till och från träffen så finns många fler alternativ. Hitta vad som passar dig bäst här nedan!

TÄLTPLATS

Läckö camping erbjuder ett speciellt tält-område för alla deltagare med fantastisk utsikt över slottet. Här kommer de flesta bo och du kommer kunna känna stämningen från att du kommer till att du åker hem. Kostnaden för detta är per tält med en maxgräns på 4 personer per tält. Detta alternativet bokar du samtidigt som du köper din biljett till träffen.

Anmälan och bokning av tältplats>>

Bo i husbil under Läckö kajakträff

STÄLLPLATS 

Läckö camping erbjuder även ställplatser för husvagn eller husbil, de ligger ett stenkast från tält-platsen. Även detta alternativ bokar du i samband med att du köper din biljett till träffen.

Anmälan och bokning av ställplats>>

Bo på Victoriahuset under Läckö kajakträff

NATURUM VICTORIAHUSET

För dig som känner att du vill lyxa till det så finns alternativet Victoriahuset. Här bor du ca 500 meter från tält-platsen där allt händer, så du kan fortfarande vara med på alla kvällsaktiviteter men har en bekväm säng att komma tillbaka till. Hotellet bokar du i samband med anmälan till träffen.

Anmälan och bokning av Victoriahuset>>

Stugor under Läckö kajakträff

STUGOR

Läckö Slott ligger på ön Kållandsö och här finns många stugor att välja mellan. Det finns både campingstugor och självhushåll.

Stugor på Kållandsö>>