KONTAKT

Kul att du vill höra av dig till oss! Om det är något du funderar över, kika gärna en extra gång så att informationen inte finns på sidan, vi har gjort vårt bästa för att svara på alla frågor som du kan tänkas ha.
Enklast är att nå oss via mail, du kan också ringa Carolina på 0510-27406

TRÄFFA PERSONERNA BAKOM LÄCKÖ KAJAKTRÄFF

Cecilia Ström för Läckö kajakträff

Cecilia Ström

Navens Kajak

Cecilia driver Navens kajak tillsammans med sin man Bengt-Åke. Hon är kvinnan att fråga om det är något du vill veta om paddelvattnen runt Kållandsö, det finns inte mycket hon inte kan svara på. Med sin gedigna erfarenhet av området och härliga humör är hon en av nyckelpersonerna bak Läckö Kajakträff.

Carolina hellström för Läckö kajakträff

Carolina Hellström

Projektledare, Destination Läckö-Kinnekulle AB

Carolina är född i Lidköping och har flyttat tillbaka efter 9 år. Hon har spenderat sin tid i Norge, Australien och Nya Zealand med att upptäcka allt vad naturen har att erbjuda. Det var under sina år i norska fjällen hon upptäckte sin passion för kajak-paddling. Hon jobbar som destinationsutvecklare för Lidköping och är projektledare för leader-projektet Kållandsö 2.0 som är med och finansierar Läckö Kajakträff.

Magnus hägg för Läckö kajakträff

Magnus Hägg

Friluftsfrämjandet

Magnus bidrar till teamet med sin expertkunskap från Friluftsfrämjandet. Han är en trygg och erfaren ledare som hjälper till med allt från gemensamma paddlingar till logistik kring campingen.

VÅRA PARTNERS

Vi är väldigt stolta över våra partners! Utan dem hade vi inte kunnat genomföra vårt arbete.

DESTINATION LÄCKÖ KINNEKULLE AB logga
Leader logga
Leader nordvästra skaraborg logga