MAT UNDER LÄCKÖ KAJAKTRÄFF

Vi vill ordna så att det ska vara så lätt som möjligt för dig att komma tills oss. Därför har vi ordnat med färdiga matpaket, du kan välja precis vad du vill lägga till. Det finns frukostpaket och lunchpaket som du lätt kan plocka med dig och äta på campingen och på kajakturen. Också kommer det serveras goda middagar på kvällarna. All mat förhandsbokas i samband med bokning av biljett, vi rekommenderar alla att boka innan då det kommer vara begränsat antal portioner på plats.

Termos i solnedgång

FRUKOSTPAKET

Hämta upp ditt frukostpaket varje morgon som innehåller; en fralla, jucie, youghurt, ett kokt ägg och kaffe som du får fylla i medhavd termos.

Lunch under Läckö kajakträff

LUNCHPAKET

När du väljer att boka lunchpaket får du ett smidigt paket att ta med dig på dagens äventyr! Paketet innehåller; kall lunch och dryck.

Middag under Läckö kajakträff

MIDDAG

Våra krögare från Slottets matsalar möter dig med personlig service, värme och med stor kunskap. De arbetar tätt tillsammans med slotts-trädgårdsmästarna för att servera så färsk mat som möjligt. Det kommer serveras någon form av grillat med goda tillbehör, perfekt efter en lång dag av härlig paddling!